| DE FORMULE

In de afgelopen jaren hebben wij een werkbare formule ontwikkeld, waarin verschillende programma's worden aangeboden die uiteindelijk allemaal hetzelfde doel dienen:  

Het creëren van een krachtig lichaam en een krachtige leefstijl, wat de basis is voor een succesvol leven. Hierbij focussen wij op 3 factoren:  

  • Wij helpen mensen om te krijgen wat ze willen. 
  • Wij helpen mensen om af te komen van hetgeen ze niet meer willen. 
  • Wij helpen mensen te zijn wie ze moeten zijn, zodat ze gaan doen wat ze moeten doen om het resultaat te krijgen dat zij voor ogen hebben.  

Als onderdeel van het team bouwen we samen aan een uniek merk. Een merk dat indrukwekkende resultaten creëert binnen zeer korte tijd. Een merk dat levens transformeert en nieuwe toekomsten bouwt. In onze franchise formule staat het volgende centraal:  

PERSOONLIJKE AANDACHT & BRUTALE EERLIJKHEID

Wij maken het verschil door een échte connectie te maken met onze members. Persoonlijke aandacht wordt gegeven op verschillende manieren, maar de belangrijkste is ook direct de meest zeldzame: luisteren. Luisteren ligt ten grondslag aan het geven van rake en eerlijke feedback. Dat is waar een The Power Community Coach zich onderscheidt van ieder ander. 

KWALITEIT & EXCLUSIVITEIT

Bij alles wat wij doen streven we naar excellente kwaliteit en exclusiviteit. Om dit te kunnen waarborgen, hebben wij veel procedures al in onze formule vastgelegd en geven we de richting aan waarin we met elkaar vooruit bewegen. Je kan zeggen dat The Power Community een full franchise is.  

Bij alles wat wij doen is er continue focus op groei en innovatie. In de trainingen, de coaching, de begeleiding, de studio’s etc. Als startende Owner zal je dan ook eerst een intensief traject doorlopen in De Academy, om aan de minimale standaard te kunnen voldoen.  

RESULTAAT

Resultaat is de graadmeter van iemands commitment. Het is feedback uit de fysieke realiteit en bepaalt of iemand doet wat nodig is. Met elke klant stellen wij concrete doelen en nodigen we hen uit om continue te groeien en grenzen te verleggen.  

JOUW ONDERNEMING, ONZE EXPERTISE

Ontvang onze franchise brochure en lees alles over het starten van een eigen vestiging.