| DE VOORDELEN

Het mooie van ondernemen is, dat je als ondernemer met alle facetten te maken krijgt die bij een business horen. Maar er gaat veel tijd en geld verloren aan randactiviteiten, zoals marketing, juridische zaken en merkontwikkeling. Tijd die je waarschijnlijk liever wilt besteden aan dat waar je het beste in bent; resultaat creëren. Er zijn dan ook een aantal aantrekkelijke voordelen als je ervoor kiest te starten als franchisenemer bij The Power Community.

WEINIG RISICO

Franchise is daarom een perfecte manier van ondernemen, en bovendien ook een relatief veilige manier. Van alle startende ondernemers stopt ongeveer 65% binnen drie jaar. Bij franchise ondernemers is dit percentage slechts 15%. Dit omdat franchising in de meeste gevallen meer zekerheid geeft. 

FINANCIËLE TRANSPARANTIE 

The Power Community moet natuurlijk ook in financieel opzicht interessant zijn. We geven je daarom altijd een transparant inzicht in de te behalen resultaten, de risico's en de mogelijkheden van het ondernemen binnen de formule. Tijdens de selectieprocedure zal dit uitvoerig aan bod komen. 

TEAM VAN EXPERTS TOT JE BESCHIKKING

In de afgelopen jaren hebben wij een werkbare structuur ontwikkeld, waarin we jou als ondernemer ontlasten als het gaat om het bouwen van een merk. Je hebt een coach, een back office en een marketingteam tot je beschikking, die ervoor zorgen dat jij op de meest effectieve manier kunt werken en zo uitzonderlijke resultaten behaalt. Met je cliënten én als ondernemer. 

EEN KRACHTIG STUDIO CONCEPT

Wanneer je kiest voor een franchise vestiging, kies je voor een high-end full service concept. Al bij de start ondersteunen wij je in het zoeken van de perfecte locatie. Ons ontwerpbureau ontwikkelt vervolgens het interieurconcept en we bepalen samen hoe dit ontwerp tot stand komt. Voor het trainingsmateriaal en het meubilair hebben wij goede prijsafspraken met onze partners. In een aantal weken is jouw studio al klaar voor gebruik.

INNOVATIE EN GROEI

Als bedrijfseigenaar of ZZP'er ben je continue in je bedrijf aan het werk, waardoor er vaak weinig tijd, geld en energie overblijft voor innovatie. Om te blijven bestaan is groei nodig, zowel als ondernemer als in het bedrijf. Als franchiseorganisatie zijn wij erop toegespits continue nieuwe kansen en mogelijkheden te signaleren, om de formule te blijven innoveren. Zo blijven wij voorop in de markt. De aandacht voor persoonlijke groei voor jou als Owner staat centraal en wordt door ons gefaciliteerd tijdens de maandelijkse Owner Live dagen.