| DE WERKWIJZE

Wij zijn anders.

De meeste PT'ers of sportclubs zijn maar weinig onderscheidend. Je kent uiteraard de bekende grote clubs, waar je als klant meer een betalend nummer bent, dan dat je oprecht aandacht krijgt. Dan zijn er uiteraard de kleine ondernemers die dit wel bieden, maar zij missen vaak het professionalisme en innoverend vermogen.  

Over ons onderscheidend vermogen hoefden wij niet lang na te denken. Wij zijn ervan overtuigd dat onze persoonlijke trainingen, gecombineerd met échte coaching op het gedrag en gewoontes van de member, gedreven door onze 5 kernwaarden, het belangrijkste verschil maakt.  

The Power Community is erop gericht om mensen te helpen te zijn wie ze moeten zijn, zodat ze gaan doen wat ze moeten doen bij het realiseren van een fit en krachtig lichaam, het verbeteren van hun levensstijl en het bereiken van de resultaten die zij voor ogen hebben. Hierbij komen wij tot de kern van de vraag waarom zij de kennis die ze al bezitten, niet implementeren.  

Dit is High Value Personal Training & Coaching.

ONZE 5 KERNWAARDES:

 1. WIJ WERKEN VANUIT DE 4B'S.

2. WE ZIJN OPRECHT BETROKKEN.

3. WE ZIJN RESULTAATGERICHT.

4. WE ZIJN INTEGER.

5. WE ZIJN GERICHT OP COMMUNITY.

Door te focussen op de kwaliteit van onze trajecten en daarbij een hoge standaard aan te nemen wat betreft training en coaching, zijn wij in staat de waardering te krijgen van onze cliënten, die kwaliteit, gezondheid, resultaat en het maken van een connectie verkiezen boven prijs.  

Dit alles valt samen met de 4 kernwaarden van waaruit wij werken.

Om succes te realiseren is allereerst een sterke fundering nodig.  

Wij helpen bij het creëren van die krachtige houding, zodat iemand verantwoordelijkheid neemt en gaat doen wat hij/zij moet doen. 

No more bullshit.

DE 4B's

Met de 4B’s als uitgangspunt in onze trajecten, helpen we onze toegewijde members bij het creëren van krachtige resultaten op Body, die doorvloeien op de drie andere pijlers van het leven.  

We spreken hier over de 4B’s; Body, Being, Balance en Business, en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Deze 4 fundamentals van je leven vormen de basis voor succes. Met succes bedoelen wij het optimaal presteren binnen deze 4 fundamentals, zonder dat je de balans hiertussen verliest.

4B's

BODY Een gezond, fit en krachtig lichaam. BEING Een gefocust leven met rust en overzicht. BALANCE Een échte connectie en waardevolle relatie met de mensen om je heen. BUSINESS Door een fit en sterk lichaam in staat zijn meer focus, energie en uithoudingsvermogen te creëren voor een effectieve werkhouding.