“Je grootste verlies is de impact die je zou kunnen maken, maar niet maakt.”

Het is top om deel uit te maken van dit team. Ik ben 100% verantwoordelijk voor mijn eigen locatie èn we staan voor een gezamenlijk doel, hét verschil maken in de levens van mensen die met ons werken.  

Het heeft mij ontzettend veel gebracht, niet alleen zakelijk, maar ook vooral in mijn persoonlijke leven.  

Wil je afscheid nemen van een hobby en echt het verschil gaan maken? Dan moet je deze stap maken. Je hebt geen idee hoeveel impact dat maakt, voor jezelf én je cliënten.

-Agnes Vleugel, The Power Community Hardinxveld

Hardinxveld
Stefan_Wolfis

"Personal Training kan een eenzaam beroep zijn. Dat is hier absoluut niet het geval!”

Als je ervoor kiest om deel uit te maken van dit team, dan zal je jezelf omringen met krachtige mensen.  

Dit waanzinnige team heeft commitment op groei en expansie. Zowel op persoonlijk vlak als in je business. Dit team weet één ding heel goed, je bent in staat om de lat consistent hoger te leggen.  

Personal Training kan soms een eenzaam beroep zijn. Dit is bij The Power Community absoluut niet het geval.

Je sluit je aan bij een tof en betrokken team, die elkaar wekelijks spreken. Dit met maar één doel: Meer impact en resultaat!  

-Stefan Wolfis, The Power Community IJsselstein

“Nu kan ik écht van waarde zijn voor mijn klanten.”

Ik wilde meer als Personal Trainer. Ik wilde mijzelf blijven uitdagen en doorontwikkelen. Als Personal Trainer wil je één ding en dat is resultaat behalen met je klanten en echt van waarde kunnen zijn.  

Met de programma’s bied je een totaalpakket aan, waarmee ze op elk vlak in hun leven resultaat creëren. Dit in combinatie met de coaching en de Academy die je als eigenaar zelf krijgt, blijf je jezelf uitdagen en doorontwikkelen.

Door bij The Power Community aan te sluiten ben ik persoonlijk en zakelijk een krachtiger persoon geworden en benut ik mijn volledige potentie. Zo ben ik écht van waarde voor mijn klanten.

-Peter de Gruyl, The Power Community Amersfoort

Peter_De_Gruyl