| HOE HET BEGON

Het bedrijf is in 2014 opgericht door Tommy Kruizinga en Albert Elsenaar. Als beroepsprofessionals in de sportsector zagen zij hoe de markt met grote snelheid veranderde, waarbij kwaliteit steeds minder belangrijk leek te worden. Hier wilden zij verandering in brengen, door juist de focus te leggen op kwaliteit én resultaat. 

Toen zij in aanraking kwamen met coaching, zagen zij het ultieme concept voor het creëren van een krachtig lichaam en krachtig leven. In combinatie met coaching. In Veenendaal werd de eerste vestiging geopend, waar nu tevens het hoofdkantoor is gevestigd.  

Vanwege de vraag vanuit de markt is in 2016 de franchiseformule gelanceerd, waarna er in hetzelfde jaar 5 vestigingen bij kwamen. Met deze formule maakt zij het mogelijk om als personal trainer, boutique fitness of sportschool een uniek concept uit te dragen, wat staat voor resultaat, kwaliteit, brutale eerlijkheid en persoonlijke aandacht.

In 2020 heeft het bedrijf een switch gemaakt, de naam is veranderd van Inner Stance naar The Power Community en Tommy Kruizinga nam afscheid. Albert Elsenaar gaat The Power Community verder uitbouwen en innoveren.  

MEER OVER DE WERKWIJZE 
Hoe het begon