| PARTNERS

A-spelers werken met A-spelers. Vanuit onze visie, waarbij de klant centraal staat en alleen resultaat telt, hebben wij een perfecte match gevonden met, Fast Lane Vitality, NT Visuals, Overload Worldwide, Five Diamonds en Matrix Fitness.  

Fast Lane Vitality

Fast Lane Vitality De coachingmethodiek die die wij hanteren is speciaal voor ons ontwikkeld door de gedragspschygoloog van Fast Lane Vitality. De trajecten van Fast Lane Vitality zijn uiterst effectief. Door middel van het FMS-model komen personen snel tot het inzicht welke acties per direct een positieve impact maken op hun vitaliteit en nieuwe gewoontes.

Bezoek website
NT Visuals

NT Visuals NT Visuals weet al jaren onze verhalen en huisstijl om te zetten in prachtige beelden. Wij werken altijd samen met Nander van NT Visuals als het gaat om fotografie en videografie. Ook hierin vinden wij kwaliteit belangrijk. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Overload-logo-wit

Overload Worldwide™ Overload Worldwide™ is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut en is inmiddels de nieuwe standaard in de wereld van fysieke training. Overload Worldwide™ staat vooral bekend om het leveren van ongekende resultaten in zeer korte tijd. De brede kennis, de enorme veelzijdigheid en de unieke technieken die worden toegepast, sluiten naadloos aan op onze trainingsvisie. Samen met Overload hebben wij een opleidingsmodule samengesteld exclusief voor de Performance Trainers van Inner Stance, zodat wij ook in training één lijn trekken als het gaat om kwaliteit.  

Matrix-Logo-wit

Matrix Fitness Matrix is een toeleverancier van sport/fitness producten. Matrix staat erom bekend te werken met A+ spelers in de markt. Ze staan bekend om hun kwaliteit en service. Met Matrix Fitness hebben we een krachtige partner als het gaat om de inrichting van onze training studio’s.  

5Diamonds-logo-wit

Five Diamonds Waar fysiek resultaat centraal staat, kan een goede aanvulling op een gezond voedingspatroon niet ontbreken. Five Diamonds is een supplementen label wat zelf onderzoek en productie verzorgt, waarbij kwaliteit en resultaat het uitgangspunt is.